Despre noi

Stimati clienti,

Casa de bijuterii AUR LUX - cu o traditie de peste 14 ani - ofera o gama larga de bijuterii din aur, argint si gablonturi. Intr-o lume superficiala in care totul se produce la calitate inferioara, in cantitati industriale, AUR LUX comercializeaza si creaza la comanda in atelierul propriu adevarate obiecte de arta.

Va logoditi si doriti un inel exclusivist si unicat de logodna? Va casatoriti si doriti o pereche de verighete rafinate executate si gravate manual? Cautati un cadou pentru persoana iubita, o pereche de cercei finuti, un pandant cu o pietricica semipretioasa, un lant ori o brosa?

Noi va putem oferi o gama vasta de bijuterii din aur de 14 kt. Executam totodata bijuterii din aur alb, verde sau rosu. Iar pentru cei ce iubesc argintul, importam bijuterii de argint din indepartata si exotica Thailanda. Executam in cel mai scurt timp operatii de reparare, reconditionare si intretinere de bijuterii vechi (inlocuire pietre, micsorare, marire, slefuire etc.).

Detinem cea mai performanta tehnologie existenta pe piata, materiale si instrumente de ultima generatie dar si unii dintre cei mai buni specialisti, pastrand totusi tarifele accesibile pentru toate buzunarele.

Dotarea si amenajarea magazinului si atelierului propriu, nu sunt decat un mijloc de a obtine maximul de eficienta a unei echipe exemplar instruita. AUR LUX pune capitalul uman si capacitatatea acestuia inaintea tuturor dotarilor.

Echipa noastra se va stradui mereu sa transpuna visele dumneavoastra in realitate.Va asteptam cu mult drag!
Echipa AUR LUX